;
In Flanders' Fields 39 - Jan van der Roost Drie internationaal gerenommeerde solisten vertolken op deze cd werk van Jan van der Roost. Veel van.. Product #: 92039 Regular price: $0.00 $0.00

In Flanders' Fields 39 - Jan van der Roost

Jan van der Roost
CD-ID: 92039

Price: €0.00

* Choose desired format:
- +

Description

Drie internationaal gerenommeerde solisten vertolken op deze cd werk van Jan van der Roost. Veel van zijn werk wordt uitgezonden op radio en TV en opgenomen in diverse landen. Het gitaar- en het trompetconcerto zijn een cd-premi?re.

Jan van der Roost is professor aan het Lemmens-Instituut in Leuven en is gastprofessor aan het "Shobi Institute of Music" (Tokyo) en aan de "Nagoya University of Arts" in Japan. Hij is een veelgevraagd jurylid, gastlector en gastdirigent in binnen- en buitenland. Zijn werk wordt wereldwijd uitgevoerd. 

- Concierto de Homenaje for guitar and orchestra (opgedragen aan Maestro Joaquin Rodrigo)

- Concerto per Tromba (Trompet Concerto)

- Rhapsody voor hoorn, blazers en percussie

Fabio Zanon, gitaar

Ole Edvard Antonsen, trompet

Jacob Slagter, hoorn

I Fiamminghi Chamber Orchestra, o.l.v. Rudolf Werthen (1 + 2)

Symphonic Band Lemmens Institute, o.l.v. Jan van der Roost (3) 

Dit is weer een perfecte Phaedra-cd. Een boeiend portret van een van de kopstukken van het muziekleven in Vlaanderen. Uitvoeringen, opnamen en de uitvoering van het cd-boekje voldoen weer aan de hoogste eisen. Wie van een beetje muzikaal avontuur houdt, kan deze cd in zijn verzameling niet missen. (...) Maar koop toch maar direct de hele cd. Phaedra proficiat!

(Gerard van der Leeuw in "De Rode Leeuw" - Tijdschrift van het Zwols Conservatorium Art EZ, nr 173 - oktober 2005)